Πιστοποίηση HeartMath® Coach στην Ελλάδα

Πρόγραμμα Πιστοποίησης Coach HeartMath® 2019
Οκτώβριος 23 @ 09:00 πμ – Οκτώβριος 25 @ 5:00 μμ

 

Το Ινστιτούτου HeartMath θα εκπαιδεύσει και θα πιστοποιήσει τους επόμενους HeartMath Coaches στην Αθήνα. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την πιστοποίηση, τα εμπορικά δικαιώματα, τα εργαλεία και τις συσκευές του HeartMath σε ατομικές συνεδρίες ή σε μικρές ομάδες.

Θέλεις…

• να βοηθήσεις τους πελάτες, τους εργαζόμενους ή τους συναδέλφους σου να μειώσουν το άγχος, να ενισχύσουν τις αντοχές τους και να αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους;
• να αυξήσεις τη δική σου συναισθηματική και νοητική διαύγεια, να βελτιώσεις τη σωματική σου υγεία και να βοηθήσεις κι άλλους να κάνουν το ίδιο;
• να ξεχωρίσεις στο επάγγελμά σου έχοντας μια καταξιωμένη πιστοποίηση και υιοθετώντας μια πρακτική και αποτελεσματική προσέγγιση που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη και κορυφαία στον τομέα του Coaching;

Δείτε σε λίγα λεπτά την παρουσίαση του προγράμματος στο παρακάτω βίντεο ή διαβάστε παρακάτω

Γίνε Πιστοποιημένος Coach του HeartMath®

Το HeartMath® είναι ένα μοναδικό και δυναμικό σύστημα τεχνικών και καινοτόμων τεχνολογιών βιοανάδρασης, για τη διαχείριση άγχους και την ενίσχυση αντοχών. Μαθαίνεται και διδάσκεται εύκολα και… πάνω απ’ όλα… δουλεύει. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει υιοθετηθεί ευρέως από οργανισμούς στο εξωτερικό, όπως η ΝΑΣΑ, οι πολυεθνικές εταιρείες Shell και Cisco, τα Νοσοκομεία Stanford και Bart’s κι άλλοι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο.

Το ξεχωριστό πρόγραμμα Πιστοποίησης Εκπαιδευτών και Coaches HeartMath® έχει σχεδιαστεί ειδικά για coaches, συμβούλους ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτές, στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού και εκπαιδευτές δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, που θέλουν να βοηθήσουν και να διδάξουν στους άλλους, το σύστημα του HeartMath® σε ατομικές συνεδρίες.

Το πρόγραμμα Πιστοποίησης του Coach HeartMath® σού παρέχει:

• Άδεια εμπορικής χρήσης των πνευματικών δικαιωμάτων των προϊόντων του HeartMath® για να προωθήσεις την εργασία σου ως Πιστοποιημένος Coach HeartMath®.
• 3 μέρες λεπτομερούς εκπαίδευσης στο σύστημα του HeartMath®.
• 3 ώρες ατομικών συνεδριών μέσω SKYPE πριν την έναρξη του προγράμματος και 1 ώρα μετά τη λήξη του προγράμματος, με την HeartMath®Trainer Αγάθη Χριστοδουλίδη.
• 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του HeartMath®.
• Την ικανότητα να εκπαιδεύσεις τους πελάτες σου στη χρήση των τεχνολογιών emWave® και Inner Balance™ .
• Λεπτομερές εγχειρίδιο προσωπικής εκπαίδευσης.
• Την αυτοπεποίθηση και την κατανόηση που απαιτείται για να διδάξεις τις τεχνικές και τα εργαλεία του HeartMath® και να τα στηρίξεις με επιστημονικά δεδομένα.

Έχει αποδειχθεί ότι η ενσωμάτωση των τεχνικών, μεθόδων και τεχνολογιών του HeartMath® στις συνεδρίες coaching, mentoring και συμβουλευτικής παρέχει στους πελάτες μακροχρόνια οφέλη, όπως:

Ενίσχυση…

• αντοχών, ενεργητικότητας και ολικής ευεξίας
• νοητικής διαύγειας στη λήψη αποφάσεων, στην επίλυση προβλημάτων καθώς και στο σχεδιασμό στρατηγικών και πλάνων
• επίγνωσης και ενσυναίσθησης στις ανθρώπινες σχέσεις
• ικανότητας διατήρησης ή/και επαναφοράς της ψυχραιμίας υπό συνθήκες πίεσης
• ικανότητας αποτελεσματικής επικοινωνίας
• συνεργασίας με συναδέλφους και συνεργάτες

Ελάττωση…

• Ανησυχίας, αίσθησης πίεσης και στρες

• Αϋπνίας και κόπωσης

• Νοητικού, φυσικού και συναισθηματικού άγχους

• Δυσκολίας στην προσαρμοστικότητα και της επιζήμιας συμπεριφοράς
Θα λάβεις, επίσης, τις καινοτόμες τεχνολογίες βιοανάδρασης emWave Pro και Bluetooth Inner Balance (αξίας άνω των 450 Ευρώ!) καθώς και το βιβλίο «Μετουσιώνοντας το Στρες».

Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος Πιστοποίησης HeartMath® θα λάβεις μία ώρα ατομικής συνεδρίας με την HeartMath®Trainer, Αγάθη Χριστοδουλίδη, καθώς και την δέσμευσή του HeartMath® για συνεχόμενη υποστήριξη και επικοινωνία.

Οι εισηγητές

Αγάθη Χριστοδουλίδη

Η Αγάθη Χριστοδουλίδη είναι CEO του οργανισμού Motivate-Yourself και έχει συμμετάσχει και επιβλέψει σε κάποια από τα πιο ιδιαίτερα πειράματα του Ινστιτούτου. Είναι πιστοποιημένη Trainer του Ινστιτούτου HeartMath® και παραδίδει εργαστήρια, ομιλίες και μαθήματα σε όλο τον κόσμο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Gavin Andrews

Ο Gavin Andrews είναι Διευθύνων Σύμβουλος του HeartMath® UK. Επίσης, είναι σύμβουλος, Coach, NLP practitioner και εκπαιδευτής που ειδικεύεται στην Ηγεσία/ Διαχείριση Ανάπτυξης και Επιδόσεων.

Τι είπαν για τις τεχνικές του Ινστιτούτου HeartMath® καταξιωμένοι επιστήμονες

«Μοναδικά πολύτιμο, αποτελεσματικό και ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο λόγω του ότι μπορούν οι άνθρωποι να το εφαρμόσουν σε πραγματικό χρόνο.» Richard Podell, M.D.

«Οι τεχνικές βοηθούν τους ασθενείς να αντιμετωπίσουν το στρες της ευαισθησίας στο περιβάλλον και να εξισορροπήσουν το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Οι ανταποκρίσεις που παίρνω από ασθενείς είναι πολύ θετικές.» Roy Fox, M.D., Διευθυντής της Nova Scotia Environmental Health Clinic

«Τα αποτελέσματα είναι τεράστια. Ογδόντα τοις εκατό των καρδιοπαθών αισθάνονται ότι το στρες είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας που συμβάλλει στην ασθένειά τους. Αυτό ήταν πάντα απογοητευτικό γιατί μέχρι τώρα δεν υπήρχαν πολλά να τους προσφέρουμε. Τώρα υπάρχει.» T. Gregory Quinn, M.D., Καρδιολόγος

«Η ωφελιμότητα αυτής της εξαιρετικής τεχνικής του “Ακούγοντας την Καρδιά” ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι η έρευνα στο Ινστιτούτο Αριθμητικής της Καρδιάς θα συνεχίσει να παράγει ανακαλύψεις μεγάλης πρακτικής σημασίας και δυνητικώς μακρόπνοες θεωρητικές εφαρμογές. Η αντικειμενική απόδειξη της επέμβασης του Ακούγοντας την Καρδιά στην αντιμετώπιση του «στρες» σε ψυχολογικό και βιολογικό επίπεδο είναι επίτευγμα ορόσημο.» Gerhard Werner, M.D., Former Dean, University of Pittsburgh School of Medicine, Former Associate Chief of Staff, VA Medical Center

«Τα δυνητικά οφέλη των πιστών εφαρμογών της τεχνικής του Ινστιτούτου Αριθμητικής της Καρδιάς συμπεριλαμβάνουν βελτίωση της καρδιοαγγειακής λειτουργίας, ελάττωση της αρτηριακής πίεσης, μεγαλύτερη γαλήνη, μείωση των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με το στρες, μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα, απελευθέρωση από την τυραννία και τις καταστροφικές για την υγεία επιπτώσεις του χρόνιου θυμού και της εχθρότητας και, κατά τη γνώμη μου, ελάττωση του σωματικού πόνου.» Bruce N. Eimer, Ph.D., ABPP, Κλινικός Καρδιολόγος, συγγραφέας του βιβλίου Pain Management Psychotherapy: A Practical Guide

«Ήταν μεγάλη έκπληξη όταν είδα πόσο ισχυρό εργαλείο είναι αυτές οι τεχνικές σε δυσάρεστες καταστάσεις. Σε βοηθούν να μπεις στη μάχη νιώθοντας ήρεμος, προσεκτικός και χαρούμενος.» Men’s Fitness

«Αυτή η τεχνική έχει κάνει εξαιρετική διαφορά στο ηθικό των ομάδων. Πριν να τη δοκιμάσουν, 46% έλεγαν ότι συχνά ένιωθαν κατάκοποι. Αφού την εξάσκησαν, αυτός ο αριθμός έπεσε στο 9%. Μερικά μέλη του προσωπικού μάλιστα έλεγαν ότι αισθάνονταν πιο καλοσυνάτοι.» Carol Mortimer, Διευθυντής Υγείας της Hewlett- Packard, (U.K.)

«Τα αποτελέσματα των τεχνικών είναι απολύτως πρωτοφανή. Επιστρέψαμε από τη συνάντηση γνωρίζοντας ότι είχαμε καταφέρει σε δύο μέρες κάτι που θα μας είχε πάρει μήνες να πετύχουμε χωρίς αυτό το εργαλείο.» Judith Hamilton, Videoconference Consultant

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το σεμινάριο

Θα διεξαχθεί στις 23 – 25 Οκτωβρίου, 2019

Ώρες: 09:00-17:00

Ξενοδοχείο Titania

Κόστος:

Η αξία του προγράμματος είναι 1800€ + ΦΠΑ 24%

Τρόποι πληρωμής

Εφάπαξ καταβολή του ποσού των 1800€ + 24% ΦΠΑ (Σύνολο 2.232€)

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα σε 6 άτοκες δόσεις του ποσού 1.800€ + 24% +68€ επιβάρυνση υπηρεσίας (Σύνολο 2.300)

Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται

• Άδεια εμπορικής χρήσης των πνευματικών δικαιωμάτων των προϊόντων του HeartMath® για να προωθήσεις την εργασία σου ως Πιστοποιημένος Coach HeartMath® για 1 έτος.
• 3 μέρες λεπτομερούς εκπαίδευσης στο σύστημα του HeartMath® από τον Gavin Andrews και την Αγάθη Χριστοδουλίδη.
• 4 ώρες ατομικών συνεδριών μέσω SKYPE (3 πριν την έναρξη του προγράμματος και 1 μετά) με την HeartMath®Trainer Αγάθη Χριστοδουλίδη.
• Λεπτομερές εγχειρίδιο προσωπικής εκπαίδευσης.
• Μεσημεριανό γεύμα στο ξενοδοχείο που θα λάβει χώρα η εκπαίδευση.
• Τις καινοτόμες τεχνολογίες βιοανάδρασης emWave Pro και Bluetooth Inner Balance (αξίας άνω των 450 Ευρώ!),
• Το βιβλίο «Μετουσιώνοντας το Στρες».

Προσοχή: Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνεται η συνδρομή για ένα έτος. Με το πέρας του έτους, εάν ο Coach επιθυμεί τη διατήρηση της πιστοποίησης θα πρέπει να καταβάλλει στο Ινστιτούτο το ποσό των 195£ εάν είναι εταιρεία ή 235£ αν είναι ιδιώτης. Η ετήσια συνδρομή εξασφαλίζει στον συμμετέχοντα:

  1. Τη συμμετοχή σε 3 μονοήμερα συνέδρια live στο Λονδίνο
  2. Τη δυνατότητα να κατεβάσει 3 2ωρα εκπαιδευτικά webinars
  3. Την τοποθέτηση των στοιχείων του στην ιστοσελίδα του HeartMath UK ως Πιστοποιημένος Coach

Πολιτική Ακύρωσης

Το τίμημα δεν μπορεί να επιστραφεί. Ωστόσο, σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, η θέση κατοχυρώνεται για μελλοντική συμμετοχή που θα επιλέξει ο ενδιαφερόμενος εντός των επόμενων 2 ετών.

Πληρώστε σε έως και 6 δόσεις το ποσό των 2300€ μέσω της Viva, εάν έχετε πιστωτική κάρτα

Εάν έχετε απορίες ή θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας


3 webinars με την trainer του Ινστιτούτου HeartMath Αγάθη Χριστοδουλίδη.

Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με την Αγάθη Χριστοδουλίδη

Η Εκπαίδευση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Acropolis Select, δίπλα ακριβώς από τις στάσεις Μετρό "Συγγρού Φιξ" και "Ακρόπολη".

Στην τριήμερη εκπαίδευση θα δοθούν σε έντυπη μορφή οι οδηγοί ανάπτυξης προσωπικής ανθεκτικότητας καθώς και ολόκληρο το υλικό του σεμιναρίου για την χρήση του από τους Coaches.

Στο τριήμερο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται coffee breaks, καθώς και κυρίως γεύμα, στον χώρο του ξενοδοχείου.

Μετά το σεμινάριο ακολουθεί ένα τελευταίο webinar με την trainer Αγάθη Χριστοδουλίδη
Gavin Andrews
O Gavin Andrews είναι ο διευθύνων σύμβουλος του Ινστιτούτου HeartMath στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης σύμβουλος, Coach και εκπαιδευτής με ειδίκευση στην ηγεσία, στην προσωπική ανάπτυξη και απόδοση.  Έχει έντονο ενδιαφέρον στην αυθεντική καθοδήγηση και στη χρήση της συναισθηματικής αυτορύθμισης, στη θετική ψυχολογία και στο μάνατζμεντ. Έχει τη βαθιά πεποίθηση ότι οι βιώσιμοι οργανισμοί είναι...
Agathi Christodoulide
Η Αγάθη είναι ομιλητής, εκπαιδευτής και coach προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένα για την προσωπική ανάπτυξη ατόμων όπως και επαγγελματικών προγραμμάτων για εταιρείες και στελέχη. Ως συνεργάτης και πιστοποιημένη Trainer του Ινστιτούτου HeartMath® διεξάγει σεμινάρια σε επιχειρήσεις, σχολεία, νοσηλευτικά ιδρύματα και σε διάφορους οργανισμούς. Με δική της δράση έγινε εφικτή η διάδοση των μεθόδων του HeartMath® στην...
Τραπεζική μεταφορά
2,232.00
Ενδιαφέρομαι
Πληρωμή σε δόσεις
2,300.00
Ενδιαφέρομαι
Leave a Reply

Event Details
Sponsors
  • enallaktikidrasi.com
  • enallaktikiagenda.gr
Το βιβλίο
Κλείσε θέση
Άλλα άρθρα
Όσα μάθαμε από την επίσκεψη του Howard Martin στην Αθήνα. Φωτογραφίες
Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής Global Coherence App
Tο βιβλίο “Η Νοημοσύνη της Καρδιάς” στα Ελληνικά
Συνέντευξη του Howard Martin στην Εναλλακτική Δράση
Η νοημοσύνη της καρδιάς μπορεί να μας προσφέρει πολύτιμη καθοδήγηση
5 πράγματα που δεν γνωρίζατε οτι μπορεί να κάνει η καρδιά σας
Oι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η καρδιά έχει τη δική της “νοημοσύνη”
Το δευτερογενές τραυματικό στρες ίσως επηρεάζει περισσότερους ανθρώπους απ’ ό, τι νομίζουμε
Πώς ένα σύντομο διάλειμμα μπορεί να σώσει την ημέρα σας
Πως να μετατρέψτε τις στρεσογόνες αντιλήψεις και αντιδράσεις σας σε εσωτερική γαλήνη
Πώς καταφέραμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που βίωσαν έναν καταστροφικό σεισμό ύστερα από μια αποτυχημένη απόπειρα απαγωγής
Μια απλή τεχνική για να συνεισφέρουμε στην παγκόσμια ειρήνη
HeartMath: Η Καρδιά έχει δική της, ανεξάρτητη νοημοσύνη, από τον εγκέφαλο (βίντεο)
Τεχνική εσωτερικής σιωπής από τον ιδρυτή του Ινστιτούτου HeartMath Doc Childre
Έρευνα δείχνει ότι οι άνθρωποι συγχρονίζονται με τα μαγνητικά πεδία της Γης
85 Shares
Share
Share
Tweet
Pin